bus mieten preise header
Seura ja joukkuematkat bussilla ilman tekstiä.png
Kuinka paljon tilausajo maksaa?
Kuinka paljon tilausajo maksaa?

Kuinka paljon tilausajo maksaa?

Sinä päätät milloin ja miten tarvitset linja-autoa – me löydämme oikean bussin laajasta koko Suomen kattavasti bussikumppaniverkostostamme. Suunnitteletpa kymmenen tai sadan matkustajan ryhmämatkaa päiväksi tai viikoksi, meillä on sinulle valmiina ratkaisu.

Tilausajon hinta

Kuinka paljon tilausajo maksaa?

Tilausajon hinta räätälöidään aina erikseen jokaista matkaa varten riippuen muun muassa vuokra-ajasta, etäisyydestä ja matkustajamäärästä. Voit tarkistaa bussivuokran hinnan syöttämällä reitin, päivämäärät ja matkustajamäärän varauspalveluumme.

Varauspalvelussa esitetty hinta koskee yhdensuuntaista tai meno-paluu kuljetusta. Jos sinulla on lisäpyyntöjä matkalle, laita tarjouspyyntö sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Lisäpyynnöt voivat liittyä esimerkiksi linja-auton käyttöön kohteessa, suureen matkatavaran määrään, liukuvaan paluumatkan lähtöaikaan tai linja-auton varusteisiin. Joistain lisätoiveista peritään lisämaksu. Tässä tapauksessa saat päivitetyn tarjouksen muutaman päivän kuluessa.

Kuinka varaat bussin käyttöösi?

Tilausajobussit.fi -palvelusta bussien varaaminen yrityksellesi on helppoa. Koordinoimme bussimatkat puolestasi alusta loppuun. Varausprosessimme koostuu kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta:

  1. Suunnittele tilausajo:
    Syötä reitti, päivämäärä ja matkustajien määrä varauspalveluumme. Saat tarjouksen heti.
  2. Varaa suoraan netistä:
    Voit tehdä varauksen suoraan netissä (yhdensuuntaiset & meno-paluu matkat). Jos sinulla on lisätoiveita matkalle, pyydä tarjous sähköpostilla osoitteesta [email protected]
  3. Maksa laskulla:
    Tilausajot erääntyvät maksettavaksi pääsääntöisesti 14 vrk ennen lähtöpäivää. Voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa matkan veloituksetta siihen saakka.

Jos sinulla on kysyttävää tai monimutkaisempia matkustusvaatimuksia, joita ei voi syöttää online-varauspalveluumme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetä meille sähköpostilla matkasuunnitelmasi ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Haluatko keskustella varauksesta puhelimitse?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos sinulla on yleisiä kysymyksiä tilausajoista, kaipaat lisätietoa olemassa olevasta tarjouksesta tai haluat tiedustella tarjousta laajemmasta matkasta. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15. Kiireellisissä asioissa palvelemme 24 tuntia vuorokaudessa.

13 vinkkiä siihen, miten varata tilausajot parhaaseen hintaan

Olemme koonneet pikaoppaan tilausajojen varaamisesta mahdollisimman edulliseen hintaan. Näitä vinkkejä hyödyntämällä voit säästää tuntuvasti kuluissa budjetin ollessa rajallinen. Katso vinkit täältä.

Kaikkialla Suomessa

Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme varaat tilausajot koko Suomeen.

Yksilöllinen matkasuunnittelu

Suunnittelu on tehty helpoksi. Syötä matkapäiväsi, haluamasi reitti ja matkustajien määrä, niin saat heti sinulle räätälöidyn tarjouksen sekunneissa.

Täysi joustavuus

Joustavilla varausehdoillamme voit muuttaa tilausajoa tai peruuttaa sen maksutta vielä 14 päivää ennen lähtöä.

hello.