boys g1114f40e5 1920 e1654859263878
Seura ja joukkuematkat bussilla ilman tekstiä.png
Luokkaretket & leirikoulut
Luokkaretket & leirikoulut

Luokkaretket & leirikoulut

Suunnitteletko luokkaretkeä esimerkiksi museoon, huvipuistoon, luonnonpuistoon tai kaupungin keskustaan? Etsitkö sopivaa bussiyhtiötä luokkaretkellesi? Olet oikeassa paikassa. Noudamme sinut suoraan koululta ryhmällesi sopivalla bussilla ja viemme sinut haluttuun määränpäähän. Kauttamme saat busseja kaiken kokoisille ryhmille, edulliset hinnat ja joustavat peruutusehdot. Retkien suunnittelu onnistuu helposti varauspalvelussamme.

Poika kiipeilypuisto e1654858960989

Leirikoulut

Leirikoulut ovat monelle nuorelle kohokohtia, joita odotetaan hartaasti. Leirikoulussa luokka matkustaa uusiin maisemiin ja jaa saa arkeen virkistävää vaihtelua. Yhteiset kokemukset tuovat vaihtelua ja vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Leirikoulu voi yhtä hyvin olla vaellus Lapissa, piipahdus lähikaupungissa tai laatuaikaa leirikeskuksessa. Voit käyttää leirikoulun suunnittelussa apuna varauspalveluamme, ja vertailla kuljetusten hintoja suoraan netissä.

Opas ja koululaiset museossa e1654859006388

Luokkaretket

Olipa kyseessä retkipäivä luonnossa tai vierailu huvipuistoon – yhteiset kokemukset hiovat luokan yhteen. Luokkaretket aiheuttavat useimmille opettajille kuitenkin stressiä; kulkuneuvon vaihto kiireessä ja oppilaiden valvominen täydessä ruuhkabussissa ei ole herkkua.

Tilausajobussissa oppilaiden valvominen on helppoa: bussi odottaa, kunnes kaikki oppilaat ovat kyydissä. Oppilaiden laskeminen käytävää pitkin käy helposti ja bussi kuljettaa oppilaat suoraan koulun pihasta perille asti. Päätät itse luokkaretken lähtöpaikan, lähtöajan ja tarkan reitin. Matkustatte suorinta reittiä kohteeseen, ettekä ole sidottu joukkoliikenteen tiukkoihin aikatauluihin.

Koululaiset ulkona

Kuinka paljon bussi maksaa luokkaretkelle?

Tilausajon hinta riippuu ennen kaikkea:

 • ajomatkan kestosta
 • etäisyydestä ja
 • matkustajien määrästä.

Voit suunnitella luokkaretkeä kätevästi varauspalvelussamme. Vertaile eri reittejä, hintoja ja saatavuutta. Saat palvelusta heti hinnat koko Suomeen.

Koululaiset retkella ulkona e1654859032833

Kuinka bussi varataan luokkaretkelle?

Tilausajobussit.fi -palvelusta bussien varaaminen kouluretkelle on helppoa. Koordinoimme bussimatkat puolestasi alusta loppuun. Varausprosessimme koostuu kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta:

 1. Suunnittele matka:
  Syötä reitti, päivämäärä ja matkustajien määrä varauspalveluumme. Saat tarjouksen heti.
 2. Varaa suoraan netistä:
  Voit tehdä varauksen suoraan netissä (yhdensuuntaiset & meno-paluu matkat). Jos sinulla on lisätoiveita matkalle, pyydä tarjous sähköpostilla osoitteesta [email protected]
 3. Maksa laskulla:
  Tilausajot erääntyvät maksettavaksi pääsääntöisesti 14 vrk ennen lähtöpäivää. Voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa matkan veloituksetta siihen saakka.

Jos sinulla on kysyttävää tai monimutkaisempia matkustusvaatimuksia, joita ei voi syöttää online-varauspalveluumme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetä meille sähköpostilla matkasuunnitelmasi ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Koulu-uinnit

Järjestämme kuljetuksen koululta uimahallille joustavasti koulun aikataulujen ehdoilla. Lähetä meille kuljetustarpeesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected], niin räätälöimme tarjouksen juuri tarpeidesi mukaan.

 

Etsitkö luokkaretkikohteita?

Katso suosituimmat luokkaretkikohteet Helsingissä.

Kaikkialla Suomessa

Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme varaat tilausajot koko Suomeen.

Yksilöllinen matkasuunnittelu

Suunnittelu on tehty helpoksi. Syötä matkapäiväsi, haluamasi reitti ja matkustajien määrä, niin saat heti sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Täysi joustavuus

Joustavilla varausehdoillamme voit muuttaa matkaasi tai peruuttaa sen maksutta jopa 14 päivää ennen lähtöä.

hello.