Rekry

Sisällöntuottaja, osa-aikainen

Hei, sisällöntuottaja! 👋 Pysyykö kynä kädessäsi ja nautitko retostella retoriikalla? Onko sinulla näkemystä laadukkaasta markkinointiviestinnästä? Innostaako sinua nähdä oma teksti internetissä? Hae osaksi tarinaamme tuottamaan sisältöä alati kehittyville nettisivuillemme!

Kehitämme nettisivuja Tilausajobussit.fi, jotka vaativat rutkasti lisää sisältöä. Vastuualueesi koostuvat pääasiassa kirjallisesta sisällöntuotannosta, mutta olemme myös avoimia muunlaiselle ilmaisulle. Voit tehdä töitä milloin haluat, noin 0-10 tuntia viikossa, joten tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Sisältökonseptien ideointi ja toteuttaminen: tuotat inspiroivia ja hakukoneoptimoituja sisältöjä verkkosivuille.
  • Annat oman panoksesi Tilausajobussit.fi -palvelun markkinoinnin kokonaisuuden ja brändin kehittämiseen.

Odotamme sinulta:

  • Kyky ideoida, konseptoida ja tuottaa kohderyhmää inspiroivaa, laadukasta sisältöä. Sinulla on vahva visuaalinen silmä ja pystyt tuottamaan virheetöntä suomenkielistä tekstisisältöä.
  • Olet halukas syventymään perinpohjaisesti toimialaamme eli tilausajojen maailmaan, ja tuottamaan asiakkaan ostopolkua ja asiakaskokemusta aidosti tukevia sisältöjä.
  • Ymmärrät hakukoneoptimoinnin lainalaisuudet, mutta osaat kirjoittaa ihmiseltä ihmiselle.
  • Tehtävässä onnistuminen edellyttää luovaa ja idearikasta otetta, oma-aloitteisuutta ja vahvaa projektinhallintaa. Pystyt toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Haluamme olla tilausajoalan suunnannäyttäjä, joka haastaa alan totuttuja käytäntöjä ja tarjoaa inspiroivimman ja sujuvimman asiakaskokemuksen.

  • Pääset mukaan matkalle kehittämään kasvavaa Tilausajobussit.fi -palvelua.
  • Annamme vapauksia ja vastuuta toimia. Tavoitteenamme on luoda yrityskulttuuri, joka rohkaisee innovatiivisia henkilöitä ideoimaan, kehittämään ja kokeilemaan uutta.
  • Tarjoamme laskutussopimusta 16,12€/h (sis alv 24 %). Emme palkkaa hakijoita suoraan työsuhteeseen, vaan työ tapahtuu laskuttamalla OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta.

Meistä:

Olemme kahden opiskelijan perustama yhtiö, ja etsimme nyt avuksemme osa-aikaisia freelancer sisällöntuottajaa kiihdyttämään kasvuamme.

Pidämme merkityksellisenä sitä, mitä ihminen voi olla – sen sijaan, että keskittyisimme siihen, mitä hän on ollut. Siksi keskitymmekin enemmän hakijoiden osaamiseen, innostukseen ja potentiaaliin kokemuksen sijasta. Me uskomme tuoreisiin näkökulmiin.

Perehdytämme valitun hakijan huolellisesti työtehtävään, jonka jälkeen toimimme tiiviissä vuorovaikutuksessa yhdessä. Aluksi tarve on noin 0 – 10 viikkotyötunnille. Pystyt vaikuttamaan omaan työskentelytapaasi, jonka vuoksi työ sopii eri elämäntilanteissa oleville. Yhtiöllämme ei ole kiinteää toimistoa, joten toivomme että pystyt työskentelemään pitkälti etänä. Voit siis työskennellä mistä päin Suomea tahansa.

Mikäli kiinnostuit, ethän epäröi ottaa yhteyttä! Pyydämme laittamaan vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen [email protected] Erityisen innoissamme olemme, jos olet jo vilkaissut nettisivujamme, ja listannut muutaman kehitysehdotuksen. Pyydämme liittämään/linkkaamaan hakemukseen myös minkä tahansa aiemmin kirjoittamsi tekstin referenssiksi.

Lisätietoja antaa: Henri Autio, puh. +358 44 271 9860 tai [email protected]

hello.