Tilausajot
Etusivu bussit.webp
Tilausajo Helsinki
Tilausajo Helsinki

Tilausajo Helsinki

Varaa tilausajo suoraan netistä

Etsitkö tilausajoa Helsingissä? Kauttamme vuokraat turistibussit, minibussit, taksit, pikkubussit ja kaupunkibussit kaikenlaisille ryhmille. Alla olevassa varauspalvelussamme suunnittelet ja vertailet tilausajoja kätevästi. Saat yksilöllisen tarjouksesi sekunneissa suoraan verkosta.

Kokonaismatka 0 km
Matkustusaika 0 h 0 min
Valitse tilausajo
Valitse tilausajon tiedot Syötä yhteystiedot
Valitse tilausajo Varauksen yhteenveto
Syötä yhteystiedot Varaa

Kiitos tilauksestasi

Maksa PayPalin kautta
Sinut ohjataan maksusivulle sekunnin 5 kuluessa.
Maksa Stribellä
Sinut ohjataan maksusivulle sekunnin 5 kuluessa.

Peruutusturva

Voit peruuttaa tilausajon ilmaiseksi tai tehdä muutoksia vielä 14 päivää ennen lähtöä.

Ei piilokuluja

Edullinen tarjoushinta sisältää kaikki kulut, kuten verot, pysäköintimaksut ja tarvittaessa majoituksen kuljettajalle.

Palveleva asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa matkaan liittyvissä asioissa.

Kaikkialla Suomessa

Palvelumme toimii koko Suomessa.

Turvallisuus ja mukavuus

Huolehdimme, että matkanteko on turvallista.

Tilausajot, pikkubussit, linja-autot

Mitkä ovat tilausajojen suosituimmat lähtöpaikat Helsingissä?

Helpottaaksemme tilausajon suunnittelua, olemme keränneet alle joitakin tilausajoille sopivia lähtöpaikkoja Helsingissä keskusta-alueella. Voit kuitenkin tilata kyytisi myös johonkin muuhun toivomaasi lähtöpaikkaan.

Suosituimmat tilausajojen lähtö- ja paluupaikat Helsingissä:

Kiasman tilausajopysäkki, Mannerheiminaukio 2, Helsinki
Rautatientorin tilausajopysäkki, Mikonkatu 19, Helsinki
Mäntymäen kenttä, Paavo Nurmen tie, Helsinki
Allas Sea Pool (vieressä), Katajanokanlaituri 2, Helsinki

Muita hyviä tilausajojen lähtö- ja paluupaikkoja Helsingissä:

Autotalon tilausajopysäkki, Eteläinen Rautatiekatu 10, Helsinki
Eduskunnan tilausajopysäkki, Pohjoinen Rautatiekatu 1, Helsinki
Senaatintori, Helsinki
Hietalahdentori, Abrahaminkatu 1, Helsinki
Lönnrotinkadun tilausajopysäkki, Lönnrotinkatu 1, Helsinki
Etelä-Esplanadin tilausajopysäkki, Eteläesplanadi 24, Helsinki
Pasilan Asema-aukion tilausajopysäkki, Pasilansilta, Helsinki
Velodromin Pysäköintialue, Mäkelänkatu 70, Helsinki
Olympiaterminaali, Olympiaranta 1, Helsinki
Katajanokan terminaali, Katajanokanlaituri 8, Helsinki
Länsiterminaali 2 (Länsisatama), Tyynenmerenkatu 14, Helsinki
Terminaali 1 (Länsisatama), Tyynenmerenkatu 8, Helsinki
Helsinki-Vantaan lentoaseman tilausajopysäkki, Lentäjäntie 1, Vantaa

 

Etsitkö ideoita retkikohteiksi?

Katso myös suosituimmat luokkaretkikohteet Helsingissä.

<!– wp:shortcode –><!– /wp:shortcode –>

Minne Helsingin tilausajolla kannattaa matkustaa?

Meidän kauttamme saat tilausajot Helsingin sisällä sekä meno-paluu matkat Helsingistä kaikkialle Suomeen. Voit varata myös yhdensuuntaisia tilausajoja Helsingin ja muiden paikkakuntien välillä.Tilausajo on kätevä sekä edullinen vaihtoehto, kun liikkeellä on kookkaampi porukka. Bussin kyydissä on mukava matkustaa niin yritysjuhliin, turnauksiin, häihin, leirikouluihin, festivaaleille kuin opiskelijatapahtumiinkin. Esimerkiksi urheilujoukkueet, koulut, juhlaseurueet ja kaveriporukat voivat tilata linja-autot, bussit sekä tilataksit varauspalvelumme kautta helposti verkossa.

Helsingissä on monia suosittuja kohteita, joihin tehdään runsaasti tilausajoja kauempaakin. Suomenlinnassa järjestetään paljon häitä sekä yritysjuhlia. Länsisatamaan, Katajannokan terminaaliin ja Olympiaterminaaliin kuljetetaan monia lukiolais- sekä opiskelijaryhmiä. Linnanmäki ja Korkeasaari ovat suosittuja luokkaretki- sekä leirikoulukohteita. Useat eläkeläisryhmät matkaavat Helsinkiin nauttimaan kulttuuritarjonnasta – museoita, teatteriesityksiä ja oopperatarjontaa riittää. Messukeskuksessa ja jäähallilla järjestetään monenlaisia tapahtumia.

Helsingistä käsin on helppo tehdä laskettelureissuja esimerkiksi Tahkolle, Himokselle sekä pidemmänkin matkan päähän Rukalle tai vaikka Saariselälle. Turkuun, Tampereelle, Hankoon sekä Porvooseen ehtii edestakaisin päivän aikana. Huvipuistomatkat Naantalin Muumimaailmaan, Alahärmän PowerParkiin sekä Tampereen Särkänniemeen sujuvat nekin tilausbussin kyydissä. Kesäisin ympäri Suomea järjestetään myös paljon festivaaleja – Ruisrockiin, Pori Jazziin ja Savonlinnan Oopperajuhlille lähdetään Helsingistä monesti isommalla porukalla. Matka Joulupukin pajakylään Rovaniemelle sekä tunturimaisemiin taittuvat nekin mukavammin, kun ei itse istu ratin takana.

Minne ikinä matkaatkaan, tilausajo järjestyy vaivattomasti meidän kauttamme!

Kuinka paljon tilausajo maksaa Helsingissä?

Varauspalvelussamme saat yksilöllisen tarjouksen sekunneissa suoraan verkosta. Älä tyydy siis epämääräisiin hinta-arvioihin, tai jää odottelemaan tarjouspyyntösähköpostien kanssa.
Yllä olevassa varauspalvelussa suunnittelet ja vertailet tilausajot kätevästi.

Lopullinen tilausajon hinta määräytyy matkan ajankohdan ja keston sekä matka-ajan ja matkustajamäärän perusteella. Alle on kuitenkin kerätty esimerkkejä eri tilausajojen hinnoista:

Minibussi 19 henkilölle
Helsinki – Porvoo – Helsinki, päiväretki: 25€/henkilö
Helsinki – Turku – Helsinki, päiväretki: 33€/henkilö
Helsinki – Tampere – Helsinki, yöpyvä: 45€/henkilö
Helsinki – Tahko – Helsinki, yöpyvä: 83€/henkilö
Helsinki – Jyväskylä, yhdensuuntainen vienti: 36€/henkilö

Bussivuokraus 49 henkilölle
Helsinki – Porvoo – Helsinki, päiväretki: 11€/henkilö
Helsinki – Turku – Helsinki, päiväretki: 16€/henkilö
Helsinki – Tampere – Helsinki, yöpyvä: 25€/henkilö
Helsinki – Tahko – Helsinki, yöpyvä: 49€/henkilö
Helsinki – Jyväskylä, yhdensuuntainen vienti: 17€/henkilö

Yllä olevat hinnat ovat esimerkkihintoja pikkubussille ja turistibussille. Tarkista ajantasaiset tilausajohinnat Helsingistä suoraan varauspalvelustamme.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää eikä tilausajon hintaan lisätä piilokuluja. Tilausajon hinta sisältää valmiiksi kaikki kulut, kuten verot, pysäköintimaksut ja tarvittaessa majoituksen kuljettajalle. Kauttamme varaat tilausajot Helsingissä parhaaseen hintaan! Lue lisää tilausajojen hinnoittelusta: Kuinka paljon tilausajo maksaa?

Mikä on Tilausajobussit.fi -palvelu?

Tarjoamme edullisia tilausajoja ympäri Suomen Hangosta Utsjoelle yhdessä verkostomme laadukkaiden liikennöitsijöiden kanssa. Helposta online-varaustyökalusta tilausajon varaaminen käy hetkessä. Asiakas on meillä aina etusijalla, ja asiakaspalvelumme auttaa kaikissa matkaan liittyvissä asioissa.

Tilausajon varaamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Sano hyvästi loputtomille sähköpostiketjuille, kilpailutuskierroksille ja alihankintaketjuille. Varauspalvelussamme suunnittelet ja vertailet tilausajoja kätevästi. Saat yksilöllisen tarjouksesi sekunneissa suoraan verkosta.

Millaista asiakaspalvelua Tilausajobussit.fi tarjoaa?

Kun varaat tilausajon kauttamme, asiakaspalvelutiimimme on täällä sinua varten. Tiedämme, että joustavuus on tärkeää, minkä vuoksi teemme aina parhaamme toteuttaaksemme monimutkaisemmatkin toiveet. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15 puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Kiireellisissä asioissa olemme tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Voit tehdä varauksen suoraan netissä (yhdensuuntaiset & meno-paluu matkat). Jos sinulla on lisätoiveita tai monimutkaisempia vaatimuksia tilausajolle, pyydä tarjous sähköpostilla osoitteesta [email protected]

tilausajo kuopio

Haluatko varata tilausajon, mutta olet epävarma lopullisista suunnitelmista?

Voit silti varata tilausajon, ja tehdä siihen muutoksia myöhemmin. Älä huoli muutosten tekemisestä – peruutuskäytäntömme on joustava ja mahdollistaa suunnitelmien muuttumisen. Voit peruuttaa tilausajon ilmaiseksi tai tehdä muutoksia vielä 14 päivää ennen lähtöä.

Miten valitsemme verkostomme liikennöitsijät?

Kokemuksesi on meille ensiarvoisen tärkeä – siksi vaadimme myös kumppaniliikennöitsijöiltämme paljon. Hyväksymme verkostoon vain liikennöitsijöitä, joiden tiedämme täyttävän laatuvaatimuksemme. Yhteistyökumppaneidemme bussit ovat poikkeuksetta turvallisia ja kuljettajat kokeneita.

Lopulliseen liikennöitsijöiden valintaan vaikuttaa muun muassa tilausajon lähtöpaikka, ajankohta, saatavuus ja matkustajamäärä. Luotettujen kumppaneidemme kanssa tarjoamme useita erilaisia kalustovaihtoehtoja minibusseista takseihin, pikkubusseista turistibusseihin ja kaupunkibusseista jopa kaksikerrosbusseihin. Toimintaverkostomme kattaa koko Suomen.

Minkä kokoisia busseja on olemassa?

Tilausjobussit.fi -palvelusta löytyy oikea bussi kaikenkokoisille ryhmille. Valitsemme automaattisesti oikean bussimallin ilmoittamasi matkustajamäärän perusteella.

Tilausajoissa suosituin bussimme on 49-paikkainen turistibussi. Tarjolla on myös suurempia 53-60-paikkaisia turistibusseja. Pääkaupunkiseudulla kauttamme voit varata lisäksi 78-paikkaisia kaksikerrosbusseja. Pienemmille ryhmille pikkubusseissa on pääsääntöisesti 17-19 paikkaa. Tilatakseja välitämme enintään 8:lle ja taksiautoja 4:lle henkilölle.

Onko tarjolla esteettömiä vaihtoehtoja?

Helsingin tilausajojen esteettömyys on tärkeää, jotta kaikki pääsevät matkustamaan mukavasti. Koska pidemmän matkan päähän kulkevissa turistibusseissa on lähes poikkeuksetta rappusia, ilmoitathan meille ajoissa erityistarpeistasi. Asiakaspalvelumme kautta saat varattua tilausajoon sopivan ratkaisun. Saatavilla on nimittäin esimerkiksi pyörätuolihissillä varustettuja turistibusseja. Matkan aikana pyörätuoli voidaan joko kiinnittää rungosta ajoneuvoon tai mikäli pystyt siirtymään normaalille penkille, voidaan pyörätuoli pakata tavaratilaan. Paikallislinja-automme, joilla operoidaan kaupunkien sisäisiä kuljetuksia, ovat usein esteettömiä. Tämän lisäksi tarjoamme myös invatakseja.

hello.