thisisengineering raeng txxifuqlbkq unsplash e1654859992794
Seura ja joukkuematkat bussilla ilman tekstiä.png
Tilausajot yrityksille
Tilausajot yrityksille

Tilausajot yrityksille

Kauttamme saat busseja kaiken kokoisille ryhmille, edulliset hinnat ja joustavat peruutusehdot. Tilausajojen suunnittelu onnistuu helposti varauspalvelussamme.

Yritysbuffet

Kaikkiin yrityksesi tapahtumiin

Suunnitteletko yrityksesi seuraavaa tapahtumaa, ja etsit kuljetuksia ryhmällesi? Autamme mielellämme tilausajon järjestämisessä, olipa kyseessä yrityksen joulu- tai kesäjuhla, konferenssi, seminaari, tehdasvierailu, koulutus tai mikä tahansa. Kokoamme työntekijäsi yhteen vahvistamaan ammatillisia siteitä tai yksinkertaisesti kuljettamme teidät paikasta A paikkaan B.

Tilausajo konferenssimatkat

Vuokraa bussi vaivattomasti

Tapahtuma koko yrityksen tai tiimisi kanssa on aikaa vievä projekti. Siksi haluamme tehdä kuljetuksen järjestämisestä mahdollisimman vaivatonta. Voit suunnitella matkaa kätevästi varauspalvelussamme. Vertaile eri reittejä, hintoja ja saatavuutta. Saat palvelusta heti hinnat koko Suomeen. Yhteistyössä paikallisten bussikumppaneiden kanssa räätälöimme kuljetuksen juuri sinun tarpeidesi mukaan. Asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa tilausajoon liittyvissä asioissa.

cropped-cropped-Nayttokuva-2022-01-12-210513.png

Kuinka varaat bussin yrityksellesi?

Tilausajobussit.fi -palvelusta bussien varaaminen yrityksellesi on helppoa. Koordinoimme bussimatkat puolestasi alusta loppuun. Varausprosessimme koostuu kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta:

  1. Suunnittele matka:
    Syötä reitti, päivämäärä ja matkustajien määrä varauspalveluumme. Saat tarjouksen heti.
  2. Varaa suoraan netistä:
    Voit tehdä varauksen suoraan netissä (yhdensuuntaiset & meno-paluu matkat). Jos sinulla on lisätoiveita matkalle, pyydä tarjous sähköpostilla osoitteesta [email protected]
  3. Maksa laskulla:
    Tilausajot erääntyvät maksettavaksi pääsääntöisesti 14 vrk ennen lähtöpäivää. Voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa matkan veloituksetta siihen saakka.

Jos sinulla on kysyttävää tai monimutkaisempia matkustusvaatimuksia, joita ei voi syöttää online-varauspalveluumme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetä meille sähköpostilla matkasuunnitelmasi ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Kaikkialla Suomessa

Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme varaat tilausajot koko Suomeen.

Yksilöllinen matkasuunnittelu

Suunnittelu on tehty helpoksi. Syötä matkapäiväsi, haluamasi reitti ja matkustajien määrä, niin saat heti sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Täysi joustavuus

Joustavilla varausehdoillamme voit muuttaa matkaasi tai peruuttaa sen maksutta jopa 14 päivää ennen lähtöä.

hello.