wedding g4a99f1fe5 1920 e1654855682962
Seura ja joukkuematkat bussilla ilman tekstiä.png
Häät ja yksityistilaisuudet
Häät ja yksityistilaisuudet

Häät ja yksityistilaisuudet

Parhaana juhlien järjestäjänä haluat tarjota vieraillesi ikimuistoiset juhlat. Meiltä löytyy sopiva bussi järjestitpä polttareita, pikkujouluja, häitä, syntymäpäivä- tai tai vaikka kesäjuhlia. Tilausajobussit.fi -palvelun kokenut tiimi auttaa sinua mielellään juhlien suunnittelussa. Sinä järjestät juhlat ja me viemme sinut ja ystäväsi sinne ja takaisin turvallisesti ja mukavasti.

wedding-ge81c00687_1280

Tilausajobussi häävieraille

Hääpäivään sisältyy valtava määrä suunnittelua ja valmistautumista. Ruksi yksi kohde pois tehtävälistaltasi ja anna meidän hoitaa kuljetukset. Viemme vieraasi minne heidän pitääkin mennä, jotta voit rentoutua hääpäivänä.

Vieraille on miellyttävää, että he pääsevät helposti siirtymään kirkolle, juhlapaikalle ja illalla kotiin. Hääparin kannalta bussikuljetus lisää turvallisuutta ohjelmaan ja logistiikkaan. Kauttamme saat busseja kaiken kokoisille ryhmille, edulliset hinnat ja joustavat peruutusehdot. Voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen ilmaiseksi jopa 14 päivää ennen lähtöä.

set-table-g1d37ca1cb_1920

Hääpäivän aikana siirrytään paikasta toiseen

Häät alkavat usein kirkolta, josta siirrytään juhlapaikalle. Illalla vieraat haluavat vielä kotiin tai jatkoille asti. Vieraat eivät aina tiedä minne mennä tai miten sinne pääsee. Huolehdimme mielellämme kuljetuksista hääpäivänä.

Onko ohjelmassa pientä viivettä? Ei ongelmaa! Kuljettaja on omistettu vain suurelle päivällesi. Ilmoita meille liukuvasta lähtöajasta varausjärjestelmän “lisätiedot” -kentässä tai sähköpostilla niin kuljettaja tietää odottaa lähtövalmiina juuri oikealla hetkellä.

drinks-g9b5ab250a_1920

Kotimatka yöllä

Varaamalla yhteiskuljetuksen varmistat, että vieraat voivat juhlia kanssasi, sillä suurena päivänä on syytä jättää auton kotiin. Tilausajobussit.fi -palvelu voi järjestää kuljetukset myöhään illalla, jotta kaikki vieraasi voivat helposti palata juhlapaikalta kotiin tai hotelliin heille parhaiten sopivana ajankohtana. Juhlat jatkuvat paluukuljetukseen saakka, kun vieraat lähtevät samanaikaisesti kotiin. Me varmistamme, että he pääsevät kotiin mukavasti ja turvallisesti.

Etusivukuva

Bussin vuokraus juhliin

Hintamme Tilausajobussit.fi -palvelussa ovat erittäin kilpailukykyiset, joten älä epäröi pyytää tarjousta! Jos tarvitset yhdensuuntaisen tai meno-paluu matkan, voit saada tarjouksen ja varata matkan heti online-varauspalvelussamme. Hieman monimutkaisemmilla reiteillä räätälöimme tarjouksen juuri tarpeidesi mukaan. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin lähetämme sinulle tarjouksen. Jotta voimme tehdä sopivan tarjouksen, lähetä meille mahdollisimman yksityiskohtainen kuvaus kuljetustarpeesta.

Kerro meille ainakin seuraavat tiedot:

  • Kuljetuksen päivämäärä
  • Jokaisen kuljetuksen lähtöaika
  • Jokaisen kuljetuksen lähtö- ja kohdepaikat
  • Matkustajien määrä
  • Mahdolliset lisäpyynnöt

Jos sinulla ei vielä ole tiedossa tarkkaa matkasuunnitelma, voit silti olla meihin yhteydessä. Autamme mielellämme matkan suunnittelussa.

Kaikkialla Suomessa

Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme varaat tilausajot koko Suomeen.

Yksilöllinen matkasuunnittelu

Suunnittelu on tehty helpoksi. Syötä matkapäiväsi, haluamasi reitti ja matkustajien määrä, niin saat heti sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Täysi joustavuus

Joustavilla varausehdoillamme voit muuttaa tilausajoa tai peruuttaa sen maksutta jopa 14 päivää ennen lähtöä.

hello.