Tilausajot
Etusivu bussit.webp
Tilausajo Hämeenlinna
Tilausajo Hämeenlinna

Tilausajo Hämeenlinna

Varaa tilausajo suoraan netistä

Etsitkö tilausajoa Hämeenlinnassa? Kauttamme vuokraat turistibussit, minibussit, taksit, pikkubussit ja kaupunkibussit kaikenlaisille ryhmille. Alla olevassa varauspalvelussamme suunnittelet ja vertailet tilausajoja kätevästi. Saat yksilöllisen tarjouksesi sekunneissa suoraan verkosta.

Kokonaismatka 0 km
Matkustusaika 0 h 0 min
Valitse tilausajo
Valitse tilausajon tiedot Syötä yhteystiedot
Valitse tilausajo Varauksen yhteenveto
Syötä yhteystiedot Varaa

Kiitos tilauksestasi

Maksa PayPalin kautta
Sinut ohjataan maksusivulle sekunnin 5 kuluessa.
Maksa Stribellä
Sinut ohjataan maksusivulle sekunnin 5 kuluessa.

Peruutusturva

Voit peruuttaa tilausajon ilmaiseksi tai tehdä muutoksia vielä 14 päivää ennen lähtöä.

Ei piilokuluja

Edullinen tarjoushinta sisältää kaikki kulut, kuten verot, pysäköintimaksut ja tarvittaessa majoituksen kuljettajalle.

Palveleva asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa matkaan liittyvissä asioissa.

Kaikkialla Suomessa

Palvelumme toimii koko Suomessa.

Turvallisuus ja mukavuus

Huolehdimme, että matkanteko on turvallista.

Tilausajot, pikkubussit, linja-autot

Minne tilausajolla kannattaa matkustaa Hämeenlinnassa?

Meidän kauttamme saat tilausajot Hämeenlinnan sisällä sekä meno-paluu matkat Hämeenlinnasta kaikkialle Suomeen. Voit varata myös yhdensuuntaisia tilausajoja Hämeenlinnan ja muiden paikkakuntien välillä.

Tilausajo on kätevä sekä edullinen vaihtoehto, kun liikkeellä on kookkaampi porukka. Bussin kyydissä on mukava matkustaa niin yritysjuhliin, turnauksiin, häihin, leirikouluihin, festivaaleille kuin opiskelijatapahtumiinkin. Esimerkiksi urheilujoukkueet, koulut, juhlaseurueet ja kaveriporukat voivat tilata linja-autot, bussit sekä tilataksit varauspalvelumme kautta helposti verkossa.

Hämeenlinnassa on monia suosittuja kohteita, joihin tehdään runsaasti tilausajoja kauempaakin. Hämeen linna on tietysti Hämeenlinnan tunnetuin maamerkki, joka tarjoilee tarinoita maamme historiasta aina keskiajalta saakka. Kiinnostavia museokohteita ovat sotahistoriaa tarjoileva Museo Militaria sekä Suomen suurin vankilamuseo. Iittala Village lasitehtaineen ja outlet-myymälöineen on sekin monien suosima päiväretkikohde. Aulangon alue tarjoilee niin ulkoilureittejä, seikkailupuistoja, golfkenttiä kuin kylpylänkin – upeaa, Jean Sibeliuksen Finlandiaa inspiroinutta kansallismaisemaa unohtamatta. Mikäli kansallissäveltäjän elämä kiinnostaa, on syytä piipahtaa Sibeliuksen lapsuudenkodissa. Ulkoilemaan voi suunnata Aulangon lisäksi myös Ahveniston Toimintapuistoon ja luonnonsuojelualueelle. Luonnon kauneudesta voi nauttia myös Vanajaveden aalloilla keinuvien risteilijöiden kyydissä. Kaupungin eri juhlatilat ovat myös oiva valinta niin häitä kuin yritysjuhliakin varten.

Hämeenlinnasta käsin on helppo tehdä laskettelureissuja Kalpalinnan lisäksi myös kauemmas Kuusamoon ja Ylläkselle saakka. Tampereelle, Lahteen, Helsinkiin, Porvooseen sekä Turkuun ehtii edestakaisin saman päivän aikana. Huvipuistomatkat Tampereen Särkänniemeen, Naantalin Muumimaailmaan, Alahärmän PowerParkiin sekä Helsingin Linnanmäelle sujuvat nekin tilausbussin kyydissä. Kesäisin ympäri Suomea järjestetään myös paljon festivaaleja – Turun Ruisrockiin, Pori Jazziin ja Savonlinnan Oopperajuhlille lähdetään Hämeenlinnasta monesti isommalla porukalla. Opiskelijoita kuljetetaan risteilyille niin Turun kuin Helsinginkin satamiin. Matka Joulupukin pajakylään Rovaniemelle sekä tunturimaisemiin taittuvat nekin mukavammin, kun ei itse istu ratin takana.

Minne ikinä matkaatkaan, tilausajo järjestyy vaivattomasti meidän kauttamme!

Kuinka paljon Hämeenlinnan tilausajot maksavat?

Varauspalvelussamme saat yksilöllisen tarjouksen sekunneissa suoraan verkosta. Älä tyydy siis epämääräisiin hinta-arvioihin, tai jää odottelemaan tarjouspyyntösähköpostien kanssa.
Yllä olevassa varauspalvelussa suunnittelet ja vertailet tilausajot kätevästi.

Lopullinen tilausajon hinta määräytyy matkan ajankohdan ja keston sekä matka-ajan ja matkustajamäärän perusteella. Alle on kuitenkin kerätty esimerkkejä eri tilausajojen hinnoista:

Minibussi 19 henkilölle
Tilausajo Hämeenlinna – Helsinki – Hämeenlinna, päiväretki: 30€/henkilö
Tilausajo Hämeenlinna – Tampere – Hämeenlinna, päiväretki: 31€/henkilö
Tilausajo Hämeenlinna – Turku – Hämeenlinna, yöpyvä: 50€/henkilö
Tilausajo Hämeenlinna – Himos – Hämeenlinna, yöpyvä: 50€/henkilö
Tilausajo Hämeenlinna – Jyväskylä, yhdensuuntainen vienti: 35€/henkilö

Bussivuokraus 49 henkilölle
Tilausajo Hämeenlinna – Helsinki – Hämeenlinna, päiväretki: 13€/henkilö
Tilausajo Hämeenlinna – Tampere – Hämeenlinna, päiväretki: 13€/henkilö
Tilausajo Hämeenlinna – Turku – Hämeenlinna, yöpyvä: 23€/henkilö
Tilausajo Hämeenlinna – Himos – Hämeenlinna, yöpyvä: 23€/henkilö
Tilausajo Hämeenlinna – Jyväskylä, yhdensuuntainen vienti: 15€/henkilö

Yllä olevat hinnat ovat esimerkkihintoja pikkubussille ja turistibussille. Tarkista ajantasaiset tilausajohinnat Hämeenlinnasta suoraan varauspalvelustamme.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää eikä tilausajon hintaan lisätä piilokuluja. Tilausajon hinta sisältää valmiiksi kaikki kulut, kuten verot, pysäköintimaksut ja tarvittaessa majoituksen kuljettajalle. Kauttamme varaat tilausajot Helsingissä parhaaseen hintaan! Lue lisää tilausajojen hinnoittelusta: Kuinka paljon tilausajo maksaa?

Mikä on Tilausajobussit.fi -palvelu?

Tarjoamme edullisia tilausajoja ympäri Suomen Hangosta Utsjoelle yhdessä verkostomme laadukkaiden liikennöitsijöiden kanssa. Helposta online-varaustyökalusta tilausajon varaaminen käy hetkessä. Asiakas on meillä aina etusijalla, ja asiakaspalvelumme auttaa kaikissa matkaan liittyvissä asioissa.

Tilausajon varaamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Sano hyvästi loputtomille sähköpostiketjuille, kilpailutuskierroksille ja alihankintaketjuille. Varauspalvelussamme suunnittelet ja vertailet tilausajoja kätevästi. Saat yksilöllisen tarjouksesi sekunneissa suoraan verkosta.

Millaista asiakaspalvelua Tilausajobussit.fi tarjoaa?

Kun varaat tilausajon kauttamme, asiakaspalvelutiimimme on täällä sinua varten. Tiedämme, että joustavuus on tärkeää, minkä vuoksi teemme aina parhaamme toteuttaaksemme monimutkaisemmatkin toiveet. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15 puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Kiireellisissä asioissa olemme tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Voit tehdä varauksen suoraan netissä (yhdensuuntaiset & meno-paluu matkat). Jos sinulla on lisätoiveita tai monimutkaisempia vaatimuksia tilausajolle, pyydä tarjous sähköpostilla osoitteesta [email protected]

tilausajo kuopio

Haluatko varata tilausajon, mutta olet epävarma lopullisista suunnitelmista?

Voit silti varata tilausajon, ja tehdä siihen muutoksia myöhemmin. Älä huoli muutosten tekemisestä – peruutuskäytäntömme on joustava ja mahdollistaa suunnitelmien muuttumisen. Voit peruuttaa tilausajon ilmaiseksi tai tehdä muutoksia vielä 14 päivää ennen lähtöä.

Miten valitsemme verkostomme liikennöitsijät?

Kokemuksesi on meille ensiarvoisen tärkeä – siksi vaadimme myös kumppaniliikennöitsijöiltämme paljon. Hyväksymme verkostoon vain liikennöitsijöitä, joiden tiedämme täyttävän laatuvaatimuksemme. Yhteistyökumppaneidemme bussit ovat poikkeuksetta turvallisia ja kuljettajat kokeneita.

Lopulliseen liikennöitsijöiden valintaan vaikuttaa muun muassa tilausajon lähtöpaikka, ajankohta, saatavuus ja matkustajamäärä. Luotettujen kumppaneidemme kanssa tarjoamme useita erilaisia kalustovaihtoehtoja minibusseista takseihin, pikkubusseista turistibusseihin ja kaupunkibusseista jopa kaksikerrosbusseihin. Toimintaverkostomme kattaa koko Suomen.

Minkä kokoisia busseja on olemassa?

Tilausjobussit.fi -palvelusta löytyy oikea bussi kaikenkokoisille ryhmille. Valitsemme automaattisesti oikean bussimallin ilmoittamasi matkustajamäärän perusteella.

Tilausajoissa suosituin bussimme on 49-paikkainen turistibussi. Tarjolla on myös suurempia 53-60-paikkaisia turistibusseja. Pääkaupunkiseudulla kauttamme voit varata lisäksi 78-paikkaisia kaksikerrosbusseja. Pienemmille ryhmille pikkubusseissa on pääsääntöisesti 17-19 paikkaa. Tilatakseja välitämme enintään 8:lle ja taksiautoja 4:lle henkilölle.

Onko tarjolla esteettömiä vaihtoehtoja?

Helsingin tilausajojen esteettömyys on tärkeää, jotta kaikki pääsevät matkustamaan mukavasti. Koska pidemmän matkan päähän kulkevissa turistibusseissa on lähes poikkeuksetta rappusia, ilmoitathan meille ajoissa erityistarpeistasi. Asiakaspalvelumme kautta saat varattua tilausajoon sopivan ratkaisun. Saatavilla on nimittäin esimerkiksi pyörätuolihissillä varustettuja turistibusseja. Matkan aikana pyörätuoli voidaan joko kiinnittää rungosta ajoneuvoon tai mikäli pystyt siirtymään normaalille penkille, voidaan pyörätuoli pakata tavaratilaan. Paikallislinja-automme, joilla operoidaan kaupunkien sisäisiä kuljetuksia, ovat usein esteettömiä. Tämän lisäksi tarjoamme myös invatakseja.

hello.