urheilu e1654858843507
Seura ja joukkuematkat bussilla ilman tekstiä.png

Seura- ja joukkuematkat bussilla

Seura- ja joukkuematkat bussilla
Seura- ja joukkuematkat bussilla

Oletko urheiluseuran aktiivi ja etsit bussia seuraavalle turnaus- tai pelimatkalle? Olet oikealla sivulla! Tilausajobussit.fi -palvelu tarjoaa monia kuljetusratkaisuja urheiluseuroille ja -joukkueille. Kauttamme saat busseja kaiken kokoisille ryhmille, edulliset hinnat ja joustavat peruutusehdot. Voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen ilmaiseksi jopa 14 päivää ennen lähtöä. Valikoimastamme löytyy busseja aina 15-paikkaisista minibusseista, 50-80-paikkaisiin täysikokoisiin linja-autoihin.

Urheilujoukkue lapset oikea koko

Hyödynnä joustavuuttamme urheilutapahtumissasi

Turnauksen kulusta, palkintojenjakotilaisuuden kestosta tai odottamattomista viivästyksistä riippuen urheilupäiväsi voi päättyä aikaisemmin tai myöhemmin. Ilmoita meille liukuvista paluumatkan tai kisapäivän aikataulusta ja bussi odottaa teitä juuri oikeaan aikaan. Teemme aina parhaamme mukautuaksemme ohjelmaasi.

Tilausajo edullisesti

Tilausajon tarjoushinta suoraan netistä

Laske seurasi tilausajolle hinta internetin varauspalvelussamme ja saat tarjouksen heti. Voit tehdä varauksen suoraan netissä (yhdensuuntaiset & meno-paluu matkat). Jos sinulla on lisätoiveita matkalle, pyydä tarjous sähköpostilla osoitteesta [email protected] Lisäpyynnöt voivat liittyä esimerkiksi poikkeuksellisen suureen matkatavaran määrään, joustavaan paluumatkan lähtöaikaan tai linja-auton varusteisiin. Huomiothan, että lisäpyynnöistä saatetaan periä lisämaksu.

Golfbägi

Urheiluvälineet mukaan

Riippumatta siitä edustatko jalkapallo-, koripallo-, voimistelu- tai jääkiekkoseuraa, kaikki urheiluvälineet täytyy kuljettaa joukkueen mukana. Jos et ole varma mahtuvatko matkatavarat, niin kerro meille ja arvioimme yhdessä, onko tilaa tarpeeksi. Toimitamme sinulle bussin, jossa on riittävästi säilytystilaa matkatavaroillesi. Tarvittaessa voimme tarjota sinulle isomman bussin tai esimerkiksi lisätä perävaunun matkatavaroille.

Urheilujoukkue tytot oikea koko

Esimerkki bussivuokrauksesta turnausmatkalle

Jalkapalloseura tarvitsee 50-paikkaisen monijoukkuebussin matkustaakseen Espoosta Tampereelle turnaukseen:

  • Perjantai-iltana: kuljetus Espoosta hotelliin Tampereelle.
  • Lauantai ja sunnuntai: Useita shuttle-busseja hotellin ja Tampereen keskustassa sijaitsevan turnauspaikan välillä. Aikataulut mukautetaan peliaikataulujen mukaan.
  • Sunnuntai: Paluulähtö Tampereelta Espooseen palkintoseremonian jälkeen.
cropped-Nayttokuva-2022-01-12-210513.png

Miten vuokraan tilausajobussin?

Voit varata yhdensuuntaiset ja meno-paluumatkat online-varauspalvelussamme. Monimutkaisemmilla reiteillä räätälöimme tarjouksen juuri tarpeidesi mukaan. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin lähetämme sinulle tarjouksen. Jotta voimme tehdä sopivan tarjouksen, tarvitsemme mahdollisimman tarkan matkasuunnitelman.

Kerro meille ainakin seuraavat tiedot:

  • Matkan päivämäärä
  • Jokaisen kuljetuksen lähtöajat
  • Jokaisen päivän lähtö- ja kohdepaikat
  • Matkustajien määrä
  • Tarvitsetko bussia kohteessa

Lähetä meille mahdollisimman yksityiskohtainen matkareitti. Jos sinulla ei vielä ole tiedossa tarkkaa matkasuunnitelma, voit silti olla meihin yhteydessä. Autamme mielellämme matkan suunnittelussa.

Kaikkialla Suomessa

Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme varaat tilausajot koko Suomeen.

Yksilöllinen matkasuunnittelu

Suunnittelu on tehty helpoksi. Syötä matkapäiväsi, haluamasi reitti ja matkustajien määrä, niin saat heti sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Täysi joustavuus

Joustavilla varausehdoillamme voit muuttaa matkaasi tai peruuttaa sen maksutta jopa 14 päivää ennen lähtöä.

hello.